Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
Yediğimiz ve içtiğimiz her şeyi doğrudan midemizi ilgilendiriyor. İbrahim Saraçoğlu, mide rahatsızlıkları olanlar için mükemmel bir çözüm önerdi. Deneyen asla pişman olmuyor.
Yediğimiz ve içtiğimiz her şey dillendirme sistemi sonrasında midede bir süre bekliyor. Bu yüzden ağzımızdan geçen her lokma doğrudan midemizi görmeye.
Aksi halde bazı mide rahatsızlıkları yaşanabilir. Mide hastalıkları arasında en sık görünen ise gastrit ve olacaktır. Bu şekilde rahatsızlıkları olanların yedilerine daha çok dikkat etmesi gerekiyor.
Mide rahatsızlıklarında tedavi amaçlı çok fazla kullanılan ilaç var. Ancak bazı ilaçları ilaçlara başvurmak yerine evde doğal olarak kullanmak istiyor.
Bu merkeze Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun uzaktan yaklaşıyor. Sağlıklı beslenme konusunda birçok yol gösteren ve reçeteler veren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, mide rahatsızlıklarını olanlar için bir besin önerdi.
2-3 kaşık yemekten sonra midenin ne kadar süreceğini belirtir. İşte Prof.
İbrahim Saraçoğlu özellikle mide yaraları, kullanma ve gastrit için tahini öneriyor.
Tahin aç karnına dolu dolu 2-3 kaşık tüketin ve ardından yarım saat boyunca su içmeyin. Böylece midedeki yaraları ve zorlukları iyileştirilecektir.
NOT: Şeker hastalarına ise tahin yasaktır. Şeker hastası olmak için tahin ve türevlerini çok az tüketin.
Yorum Yaz